Zoeken

De Rabobank Openluchtvoorstelling

Een heerlijke filmavond onder de sterrenhemel in een van de mooiste tuinen van Bussum? Dat kan! Op vrijdagavond 13 september openen we traditiegetrouw samen met de Tindal Stichting het weekend van Bussum Cultureel met een filmvoorstelling in de open lucht. 

Onder een hopelijk heldere hemel vertonen we de in 2023 uitgebrachte film HIT MAN.

Glen Powell speelt de rol van professor Gary Johnson. Hij doet zich voor als huurmoordenaar namens de politie van New Orleans. Gary is zéér begaafd in het schakelen tussen verschillende persoonlijkheden om voor iedereen de perfecte hit man te zijn. Hij komt in een lastige situatie terecht als hij gevoelens begint te ontwikkelen voor een van zijn potentiële klanten, de beeldschone Madison (gespeeld door Adria Arjona). Als Madison verliefd wordt op een van Gary’s alter ego’s – de mysterieuze en sexy Ron – zorgt hun affaire voor een opeenvolging van leugens, bedrog en escalerende belangen. Hit Man, geregisseerd door Oscar-genomineerde Richard Linklater is een intelligente en verrassende komedie, geïnspireerd op een ongelofelijk waargebeurd verhaal.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie
De tuin van de Tindal Villa, Nieuwe ’s Gravelandseweg 21 in Bussum.

Ontvangst
Vanaf 19.30 uur.
Aanvang film: 20.30 uur. Einde film: 22.25 uur.

Toegang
Gratis. Stoelen en dekens zijn te huur, maar je kunt ook je eigen stoel of deken meenemen. Drankjes zijn in de tuin te koop. Kom lekker op tijd, zodat je verzekerd bent van een plekje.

Leeftijd
De film is geschikt voor 12 jaar en ouder.

AANGEBODEN DOOR:
Scroll naar boven